Kék hírek

2018.02.26. 11:34

Kutya harapott meg egy postást, lezárták a nyomozást

Postást harapott meg egy kutya Csabaszabadiban. A kutya ki tudott szaladni az utcára, mert az eb gazdája nyitva hagyta házának kapuját.

police.hu

Súlyosan megsérült egy postás tavaly július 20-án, Csabaszabadiban – olvasható a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság cikkében.

A postás küldeményt vitt az egyik házhoz, az ott lakó férfi éppen kikísérte az utcára egyik ismerősét. A kaput nem csukta be maga mögött. Az udvaron szabadon volt két rottweiler kutyája, a nyitott kapun át az egyik kiment az utcára és megharapta a postást. A férfi súlyosan megsérült, több mint egy hónapos orvosi kezelés után tudott csak újra munkába állni. A kutya tulajdonosa elismerte a felelősségét, és amiben tudott, segített a sérültnek, hogy mielőbb felépüljön.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság a csabaszabadi férfit gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértéssel gyanúsítja. A nyomozást a rendőrség lezárta, és a büntetőeljárás iratait 2018. február 26-án továbbította a Békéscsabai Járási Ügyészségre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában