Kék hírek

2018.01.13. 09:28

Elítéltet fogtak el és garázdaság miatt intézkedtek a rendőrök

Garázdaság miatt intézkedtek Kétegyházán a rendőrök, valamint Békéscsabán elfogtak egy elítéltet.

police.hu

Garázdaság miatt intézkedtek a rendőrök pénteken Kétegyházán – olvasható a police.hu cikkében. Egy benzinkútnál, 8 óra körül egy férfi és a fia korábbi nézeteltérés miatt összeszólalkoztak négy ismerősükkel. A szóváltás után beültek az autójukba, a fiatalabbik férfi vezetett.

A fiatal férfi úgy indult el, hogy a kocsit a négy férfi felé kormányozta. Ezután megállt az autóval, csákányt, ásót vettek elő és azokkal fenyegetőztek. A történtek közben senki nem sérült meg.

illusztráció: shutterstock

A Gyulai Rendőrkapitányság az apát és fiát garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vette. A fiatalabb férfi ellen közúti veszélyeztetés gyanúja miatt is indult büntetőeljárás. A rendőrség vizsgálja, hogy a jelenlévők közül kinek milyen szerepe volt a konfliktusban.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei szombaton éjjel, Békéscsabán elfogtak egy kétegyházi férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. A 30 éves kétegyházi Sz. Péter a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Ezek is érdekelhetik