Szakképzési díj

2024.04.16. 08:47

Az év duális képzőhelye lett a Linamar Hungary Zrt.

A Linamar Hungary Zrt. nyerte a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara „Az év duális képzőhelye – 2024” – a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Szakképzési díja elnevezésű pályázatot nagyvállalkozás kategóriában – közölték a kamaránál.

Licska Balázs

A kamara a díj odaítélésével kívánta elismerni azt, hogy a Békés vármegyei képzőhely az elmúlt időszakban kitartó munkát végzett, valamint azt, hogy az új duális szakképzési rendszer gyakorlati megvalósítása terén is kiemelkedő szakmai tevékenységet fejtett ki és teljesítményt ért el.

Az elismeréssel népszerűsítenék a hazai szakképzést, emelnék annak színvonalát, valamint ösztönöznék a minőségi képzést. A jutalmat három kategóriában – egyéni, mikro- és kisvállalkozások, valamint közepes és nagyvállalkozások – körében ítélték oda.

A Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara nem csak képzőhelyként számíthat a Linamar Hungary Zrt.-re. A pályaorientációban is nagy segítséget jelent a cég, hiszen számos általános iskolás, pályaválasztás előtt álló csoportot fogadnak. A gyerekeknek bemutatják, milyen a munka a vállalatnál, milyen munkakörökben lehet elhelyezkedni, illetve azt, hogy ahhoz mi szükséges. A pályaorientációs munkát a Kulturális és Innovációs Minisztérium segíti.

KÉPALÁ

Rangos kamarai díjat nyert el a Limamar Hungary Zrt. Illusztráció: Shutterstock


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!