Felújítás

2024.02.29. 10:01

Lassítson és figyeljen a gyulai Aldinál!

Marási és aszfaltozási munkálatokat végeznek a 44-es főút Csabai út-elkerülő út határán lévő körforgalomban, a gyulai Aldi környékén.

Papp Gábor

Csütörtökön 8 és 15 óra közötti marási munkálatok során a csomópontban sebességkorlátozásra, jelzőőrös forgalomirányításra kell számítani. 

aszfaltozás, körforgalom, felújítás, gyulai, aldi
Ha erre jár, érdemes időben elindulni! Fotó: Illusztráció: MW-archív

Csütörtökön 20 óra és péntek 4 óra közötti aszfaltozási munkálatok során az alábbi korlátozásokra kell számítani: a Békéscsaba irányából közlekedők kizárólag az országhatár irányába, a 44-es főúton haladhatnak. Az országhatár irányából közlekedők kizárólag Békéscsaba irányába haladhatnak tovább. Gyula, belterületén, a Rosu utca és a körforgalmú csomópont között a Csabai utat lezárják. A lezárás ideje alatt a Rosu utca 44 sz. főút a kijelölt terelőút.

A csomóponti útirányjelző táblákat az aktuális lezárásoknak megfelelően módosítják. A terelőútról sárga alapú táblák adnak tájékoztatást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!