Koncert

2023.09.07. 14:14

27 év után ismét Eleken lép fel Balázs Pali

Balázs Palinak nagyon sokat jelentett pályafutása elején az eleki koncert, boldogan tér vissza 27 év elteltével a településre.

Beol.hu

Kezében a mikrofonnal érzi magát a legjobban a világot jelentő deszkákon.

Fotó: Bencsik Ádám

1996 áprilisában jelent meg a Békés vármegyei énekes első, Slágerek Házibulihoz című kazettája. Meghívták egy megyei divatbemutató-sorozat műsorába, így jutott el Elekre is.

1996-os kép az első kazettával. Fotó: Facebook

Ahogy közösségi oldalán írta, volt izgalom, feszkó, görcs bőven, de eldöntötte, megpróbálja: lesz ami lesz alapon. Ma már rengeteg tapasztalattal a háta mögött, kevésbé görcsösen, különösebb félelem nélkül, de hasonló szívvel mint az első találkozásuk során készül a városba az előttünk álló hétvégén. „Már gitárt sem kell akasztanom a nyakamba, hogy „biztonságban” érezzem magam a szinpadon. Kezemben a mikrofonnal érzem magam a legjobban a világot jelentő deszkákon.Bízom benne, hogy  pénteken is ez lesz érezhető a koncertünkön” – fogalmazott a népszerű énekes.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!