Monte Cristo grófja

2023.05.25. 14:45

Mercedesként lépett színpadra Gubik Petra

Gubik Petra ismét bizonyította sokoldalú előadói készségét: Mercedesként láthatta, láthatja a Budapesti Operettszínház közönsége.

Beol.hu

Gubik Petra és társai a legendás történetet varázsolják színpadra.

Forrás: Facebook

Fotó: Vágó Norbert

„Az elmúlt napokban bemutattuk a Dumas-Szomor-Pozsgai: Monte Cristo grófja című musicalt, 12 év után, a Budapesti Operettszínházban is. Megtiszteltetés, hogy eljátszhattam Mercedes szerepét” – írta közösségi oldalán a színészi pályafutását Békéscsabán kezdő Gubik Petra.

Mint az Origo cikkében olvasható, az ősbemutatót 2011-ben tartották a békéscsabai Jókai Színházban, Szomor György rendezésében. A Budapesti Operettszínház előadását Vincze Balázs állítja színpadra, akit a nézők a La Mancha lovagja, valamint a Jekyll és Hyde című nagy sikerű musicalek rendezőjeként is ismerhetnek. A librettót Pozsgai Zsolt drámaíró jegyzi, a főbb szerepekben pedig Szomor György, Dolhai Attila, Homonnay Zsolt, Füredi Nikolett, Gubik Petra, Széles Flóra, Kocsis Dénes, Sándor Péter, Kerényi Miklós Máté, Gömöri András Máté, Cseh Dávid Péter, valamint Szerényi László láthatók.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!