Zenei siker

2023.04.26. 13:29

Világpremierekkel érkezik a Dirty Slippers Honest kid klipje – videóval

Március elején jelent meg a hír: a gyulai Dirty Slippers – Honest kid című dala több brit rádióállomás slágerlistájára is felkerült. Ausztráliától USA-ig pedig számos rádióban bemutatták a zenekar a legendás, londoni, Abbey Road stúdióban felvett dalai közül az elsőt.

Beol.hu

Munkában a zenekar frontembere, Lobó-Szalóky Lázár és George Shilling

Mint megtudtuk, ezen a szerdán a Dirty Slippers videóklipje nemzetközi premierekkel debütál többek között USA, Nagy-Britannia, Skandinávia, Franciaország, Brazília, India, Egyiptom, Ausztrália és Románia rangos online zenei felületein is.  

Az Honest kid videoklipjét Sárváron, a Nádasdy-vár patinás dísztermében forgatták, ahol Ferenczi Bebi doboshoz és Lobó-Szalóky Lázár énekes-gitároshoz csatlakozott George Shilling producer is, aki készségesen nyilatkozott is a közös munkáról:

– Számos fantasztikus zenekarral dolgozhattam az elmúlt évtizedekben, a Primal Scream-tól, Frank Turner-en és a Spencer Davis Group Steve Winwood-ján keresztül a Dire Straits-ből ismert David Knopfler-ig. Mára az egyik kedvenc projektemmé vált a Dirty Slippers, akikkel egy csodálatos angol nyelvű lemez megalkotásán dolgozunk az Abbey Road-on, valamint az évek alatt jóbarátokká is váltunk. Nagyon örülök, hogy az Honest kid fantasztikus daluk klipjében is együtt szerepelünk, boldogan fogadtam el a meghívást és játszottam csellón. Remeknek tartom a végeredményt és remélem mindenkinek tetszeni fog! Megérdemlik, hogy világszerte megismerjék őket, nem csak Magyarországon.

A zenekart élőben legközelebb május 12-én láthatjuk Ecseren, a sportpályán, másnap, 13-án pedig Gyulán, a Virágok Fesztiválja nagyszínpadán mielőtt visszatérnek Angliába, az Abbey Road-ra. 

Az Honest kid videoklipjét Sárváron, a Nádasdy-vár patinás dísztermében forgatták

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!