TV2

2023.04.29. 07:44

Megforgatta a szerencse kerekét: Csisztu Zsuzsa vendége volt a csabai Molnár Sanyi – videóval

Molnár Sándor, a Sztárban Sztár leszek békéscsabai résztvevője is szerepelt a TV2 Szerencsekerék című műsorának péntek esti adásában.

Nagy Szilvia; [email protected]

Csisztu Zsuzsa vendége volt a csabai énekes (balra)

Forrás: TV2

Hírportálunknak elmondta, Csisztu Zsuzsa sztárvendéggel és egy másik civillel, Kornéllal játszott egy csapatban. Szerette volna kicsit meglódítani a zenei karrierjét, örült volna pénz-vagy a tárgynyereménynek is, ám a szerencse ezúttal nem állt mellé. Üres kézzel távozott, de nem üres szívvel.

– Abban hiszek, hogy az ember önerőből, saját gondolataival is meg tudja tolni a szekerét, megtalálhatja a lehetőségeket. Most egy petákot sem vittem haza, ám azzal, ahogy beloptam magam a nézők szívébe, talán kicsit történelmet írtam. Fortuna izzadt mellettem, csak tapasztalatokkal és élményekkel lettem gazdagabb, de egyáltalán nem bánom. A játék elején még izgultam, hogy nyerek-e, vagy sem, aztán elengedtem a feszültséget. Csak az maradt bennem, milyen jó kamerák előtt állni. Nem várom, hogy minden szem rám szegeződjön, de szeretem szórakoztatni az embereket, kellemes érzelmeket kiváltani belőlük – részletezte Molnár Sándor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!