Sztárban sztár

2023.04.14. 14:08

Gubik Petra több titkot is elárult magáról

A színészi pályafutását Békéscsabán kezdő Gubik Petra, a Sztárban sztár első győztese a Ripostnak elárulta, több színházban is játszik, ahol sorra találják meg az új kihívások. A bulvárlapnak azt is elárulta, mi volt az első dolga, amikor kiderült, hogy ő nyerte meg a műsort.

Gy. R.

Több színházban folyamatosan játszik

Fotó: Bánkúti Sándor/Ripost

„Nálunk, művészeknél vagy az van, hogy van egy kis pangás, és akkor gondolkozol, hogy mit csinálsz rosszul, vagy csőstől rád szakad minden. Nálam az utóbbi jött most össze, a Játékszínben volt egy bemutatóm, ami az elődöntő előtti szombatra esett, közben az Operettszínházban és a Madách Színházban is folyamatosan játszottam délutánonként és esténként” – kezdte a Ripostnak Petra, hozzátéve, hogy volt olyan, hogy valóban úgy érezte, hogy nem bírja tovább, de mindig volt valaki, aki átlendítette a holtponton.

„Ha én elfáradok, és eltelik pár nap, hogy nem beszéltem valakivel a családból, akkor egyből felhívok valakit, hogy elmondhassam, mi történt velem és ők hogy vannak. Olyankor lélekben hazateleportálok” – mesélte Petra, aki a győzelem után egyből hazament, hogy megölelhesse mindkét nagymamáját. Velük ugyanis – korukból kifolyólag – telefonon már nem tud annyira jót beszélgetni, élőben kell, hogy lássa őket.

Petra magánéletéről egyébként nem sokat lehetett tudni az elmúlt években, de a műsor során kiderült, hogy immár másfél éve harmonikus párkapcsolatban él kedvesével, aki gyakran a stúdióból szurkolt neki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!