Celebfigyelő

2022.07.31. 08:08

Szujó Zoltán a Forma-1 nagyágyúival, Varga Viktor pedig csinos lányokkal fotózkodott

Klippremierek, utazások, közös fotók, turnék, na meg persze a legfrissebb posztok – ne maradj le semmiről, ami Békés megyei származású celebjeink háza táján történik! Dőlj hátra, mi szállítjuk neked az infókat.

G. Cs.

Andrea Bocelli, Con te Partiro művét adta elő a békéscsabai származású énekes, Varga Viktor a Magyarok Világszépe Szépségversenyen. – Egy ideje úgy érzem, szeretném visszahozni a klasszikus énekstílust a repertoáromba, főleg így, hogy a zenei ízlés hanyatlik – írta Instagram posztjában az egyedi stílusban öltözködő énekes. Persze, a többi bejegyzését is érdemes megnézni, ahol a verseny résztvevőivel fotózkodik.

– Nagyon kedvesek vagytok, hogy gondoltatok rám – üzente rajongóinak a csabai énekes, Balázs Pali. – A kerekek szépen forognak, ahogy kell – utalt tökéletes egészségi állapotára. A köszönet apropója az énekes születésnapja volt, ami ebben az évben már az 54. volt.

Az ilyen pillanatok miatt (is) különleges a Magyar Nagydíj hete. David Coultharddal és az élő legendával, Jean Todt-tal is találkozott a Gyomaendrődön nevelkedett Szujó Zoltán. Nem véletlenül, hiszen kapcsolatuk sokkal régebbre nyúlik vissza. Népszerű sportriporterünk posztja, már megjelenése első pár órájában több ezer lájkot kapott.

A kerek fenék projekten dolgozik keményen a Békéscsabán nevelkedett fitnessnagykövet, Ferentzy-Kiss Virág. Megtudtuk azt is, hogy reggelire 4 db mogyoróvajas banános pufirizst fogyasztott el, de posztjában elárulta napi étkezésének többi részletét is.

Kettesben töltött egy kis időt feleségével az újkígyósi származású Rákóczi Feri. A Rádió1 népszerű műsorvezetője nagyra értékelte ezeket a pillanatokat, az együttlét nagy mosolyt és posztot is ért.

af

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!