Köszönet

2022.02.07. 19:31

Első csabai koncertjét elevenítette fel Balázs Pali

25 éve, ezen a napon indult el első békéscsabai koncertjére Balázs Pali. Az előadó közösségi oldalán elevenítette fel a felejthetetlen pillanatokat.

beol.hu

/Fotó: Balázs Pali/Facebook/

– Pontosan 25 éve, hogy este 18 órakor elindultam Békéscsabán, a térdig érő hóban, életem első koncertjére tele izgalommal, felfokozott várakozással. Az évek során kiderült, hogy több volt mint egy koncert, sorsfordító, varázslatos este lett belőle – írja közösségi oldalán Balázs Pali.

Az énekes posztjában feleleveníti, hogy a koncert végén, amikor kiürült a terem, interjút készített vele a Békés Megyei Hírlap. Az újságíró utolsó kérdése így szólt:

Mi a célod és terved a mai este után? Életemben nem voltam olyan fáradt, mint akkor, mégis lelkileg extrán felvillanyozódva rögtön rávágtam: Szeretném, ha a jövőben megismerne az egész ország…

Azt nem tudom, hogy sikerült e teljesítenem az akkori célomat…viszont azt igen, hogy végtelenül hálás vagyok a sorsnak és Nektek, a közönségemnek, a 25 év történései miatt – zárta sorait Balázs Pali.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!