Krimi

2023.07.30. 07:00

Leírhatatlan a fájdalma a Szentesen vízbe fulladt pici fiú édesapjának

A rendőrség büntetőeljárás keretében vizsgálja az ügyet.

MW

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

A szomszédok sem nyilatkoznak senkinek a szentesi tragédia utcájában. Az egyik ott élő család kétéves kisfia a házuk udvarán álló medencébe fulladt. 

A rendőrség egyelőre nem oszt meg részleteket a történtekről, így azt sem tudni, hogy a tragédia bekövetkeztekor kik voltak azok a felnőttek, akik otthon tartózkodtak, kinek a felügyelete alatt állt éppen a kisfiú. Az biztos, hogy a helyszínelő rendőrökkel kedden este a megtört édesapa állt kinn az esőben.

Fotó: Donka Ferenc / Forrás: Délmagyar.hu

A tragédiáról a szomszédok sem hajlandóak elárulni semmit, talán a szülőket védik így az interneten elszabadult indulatok miatt. Rengeteg kommentelő támadja ugyanis a családot, és ugyan a körülményeket senki sem ismeri, a szülőket hibáztatják a történtek miatt. 

Az édesapa, József, a Facebook-oldalán a Vad Fruttik Nekem senkim nincsen című dalát osztotta meg kisfia halála után.

A torkom összeszorul, Járni alig bírok, / Az útra napfény borul, Ha rád gondolok, sírok, / Nincs már miben hinnem, Ráuntam a tájra, / Nekem senkim sincsen, Most látsz utoljára

 – szól a dal egyik versszaka. A részvétnyilvánítás megköszönése közben pedig annyit írt egy alkalommal, hogy "meghalt a kisebbik fiam". A Bors elérte telefonon a gyászoló édesapát, aki halkan csak annyit mondott, hogy nem szeretne nyilatkozni.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságon gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indult eljárás ismeretlen tettes ellen. Hogy miért kiemelten fontos a gyerekek megfelelő védelme, elolvashatja a Bors cikkében. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában