Krimi

2023.07.02. 06:30

Kegyetlenül összeverték a fiatal jászberényi férfit, felakasztva leltek rá a helybeliek (videó)

Egy kismama is részt vett a brutális verésben.

MW

Illusztráció: Shutterstock

Fotó: Max Sky

Botokkal ütöttek az utcán egy 27 éves férfit Jászberényben, az esetről döbbenetes videó is készült. Többen estek neki, egy anya karján a csecsemővel rugdosta a magatehetetlen áldozatot - derül ki a Tények.hu cikkéből. 

A megalázott férfit az eset után felakasztva találták egy fán. 

Kaptunk egy telefont, hogy a Ferikét megverték. Ott Neszűrben ugye, de mink nem tudtuk, hogy ennyire súlyosan megverték a Ferikét, hogy ugye belekergették a halálba

 – nyilatkozta egyik családtagja.

A megvert férfi ugyanis a kegyetlen bántalmazás után eltűnt. Családja összefogva a falubeliekkel kereste, csatárláncban járták az erdőt és a környéket.

Mentünk keresgélni és az egyik magyar gyerek látta őtet meg. És úgy mondta, hogy ott a Ferike, ott a Ferike. És már ugye akkor láttuk, hogy fel van akasztva

 – mondta az egyik helybéli.

Ferenc családja szerint azért bántalmazták, mert ráfogták, hogy megtámadott egy lányt. Nevelőanyja szerint ez hazugság, mert a férfi soha nem bántott senkit. Nehezen tudják elképzelni, hogy a férfi önszántából akasztotta volna fel magát, de ha így történt, az szerintük a verés miatt volt.

"Akkor ezt az emberek, akik megverték a gyereket, ők kergették bele. Ők kergették a halálba. Mert annyira ütötték annyira verték, hogy a gyerek képes volt arra, hogy inkább felakassza magát" – nyilatkozta a család tagja.

A rendőrség csoportos garázdaság miatt négy nőt és egy férfit gyanúsított meg, négyüket őrizetbe is vették. A szerény körülmények között élő család még nem tudja, miből temetik el halálba kergetett fiukat. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában