Krimi

2023.06.12. 05:00

Brutálisan összevertek egy 16 éves fiút Biatorbágyon – a tettest felbérelték, és videóra is vették a támadást

Az eset fényes nappal történt, a nyílt utcán, többen is láthatták.

MW

Illusztráció: Shutterstock

Fotó: nito

Agyba-főbe vert egy 16 éves fiút  egy 17 éves kamasz Biatorbágyon a minap. Egy videót is feltöltöttek a megdöbbentő esetről. 

A felvételen látszik, hogy a fekete ruhás tettes ököllel hatalmasat üt a piros nadrágos kamasz fejére, ezután tovább ütlegeli és bele is rúg. Akkora erővel üti meg a fiatalt, hogy az hátradől, menekülni próbál, de támadója nem engedi, hanem agyba-főbe veri.

Törökbálintról jött a fekete ruhás férfi, úgy tudni, egy szerelmi háromszög miatt bérelte fel valaki, hogy verje meg a 16 éves fiút. A rendőrség az otthonában fogta el a verekedőt. A környéken lakókat megdöbbentette az eset, soha nem láttak még ilyet az utcában.

A budaörsi rendőrkapitányságon súlyos testi sértés miatt indítottak büntetőeljárást. A Biatorbágyi polgárőrség Facebook-posztban keresi a szemtanúkat. A verekedő akár öt évet is kaphat tettéért – írja a Tények.hu cikkében. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában