Krimi

2023.06.14. 07:05

Több balesetet is okozott már a drogos ámokfutó, aki miatt most meghalt egy ember

Tatabánya és Környe között történt a tragédia: egy 52 éves nő életét vesztette, öten kórházba kerültek, egy gyermek pedig életveszélyesen megsérült. A vétkes sofőr drogozott, mielőtt autóba ült.

Azonnal elvették a rendőrök annak a nőnek a jogosítványát, aki kábítószer hatása alatt okozott súlyos, halálos áldozattal is járó balesetet Környe és Tatabánya között. A mindössze 19 éves nő szombat délután záróvonalon kezdett előzésbe, a manővert azonban nem tudta befejezni, megpróbált visszasorolni, ekkor ütközött össze az általa éppen előzött autóval. A becsapódás akkora erejű volt, hogy az autók több tíz métert csúsztak, az alkatrészek pedig 100 méteres körzetben szóródtak szét az úton. A borzalmas balesetben egy 51 éves nő életét vesztette, egy 14 éves gyermek életveszélyesen megsérült, öten pedig kórházba kerültek. A baleset okozóját az interneten támadják. A pletykák szerint az oroszlányi drogos ámokfutó nem először volt baleset részese - írja a Bors.

Gyászol Oroszlány

A mindössze 51 éves Böbét rengetegen ismerték és szerették Oroszlányban. A váratlan és értelmetlen haláleset sokkolta az ismerősöket, akiknek a dühe most a baleset okozója ellen irányul.

Remélem megkapja méltó büntetését! Bár, ebben az esetben nincs olyan, hisz Böbit visszahozni már nem lehet – írta a Borsnak a nő egy ismerőse. A lap úgy tudja, 

 

a súlyosan sérült fiú az elhunyt nő párjának a gyermeke. A férfinak nem elég mély gyászával megküzdenie, még gyermekéért is aggódhat.

 

Az oroszlányi drogos ámokfutó több család életét tette tönkre.

Forrás: MTI

Egy nő az intenzíven van

„Hálát adok az Istennek, hogy túléltük ezt a nagy balesetet”

– írta egy nő a Facebookon. Az ő lánya is a közösségi oldalán jelentkezett be.

 

Részvétem a családnak! Én még a intenzíven!

 

- osztotta meg az egyik balesetről szóló híradást.

Többször is balesetezett már az oroszlányi drogos ámokfutó A baleset okozójának a pletykák szerint mindössze egy éve van jogosítványa, de ez idő alatt már háromszor volt közúti baleset részese. Oroszlányon azt beszélik, hogy kokaint fogyasztott a baleset előtt, de az autójában állítólag egy crack pipát is találtak. A kifejezetten jómódú családban élő lány látogatóban járhatott a szüleinél Oroszlányban, Facebook adatlapja szerint ugyanis már a fővárosban éli mindennapjait. A Bors telefonon elérte a fiatal nő édesanyját, ő azonban nem szeretett volna nyilatkozni, amíg folyamatban van az ügy.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában