Bulvár-celeb

2023.11.25. 04:05

Meggyes Dávid kamerák előtt sírta el magát Horváth Gréta miatt

Az üzletembernek még a szakításnál is nagyobb szívfájdalma van.

Forrás: TV2

A Párharc nem csak feszült helyzetekből és emberpróbáló feladatokból áll... Sokszor drámai titokra is fény derül, melyről még a versenyzők sosem beszéltek a nagy nyilvánosság előtt. Azt viszont kevesen gondolták volna, hogy Meggyes Dávid lesz az, aki a műsor egyik legmeghatóbb vallomását teszi...

"El kellett engednem"

Az talán már senkinek sem újdonság, hogy mielőtt Dávid és Stana Alexandra egymásra talált, az üzletember Horváth Gréta férje volt. Az egykori álompár közel öt évig volt együtt, s Gréta előző kapcsolatából egy kisfiút neveltek közösen. Aztán a képbe került Szandi, és Dávid úgy érezte, hogy a szíve már a profi táncosnő felé húz, ezért lezárta a házasságát. A válásuk egyébként nem volt zökkenőmentes, egy ideg ment az adok-kapok az interneten, de mára talán csillapodtak a kedélyek.

Arról viszont sosem volt szó, hogyan végződött Dávid és Gréta kisfiának a kapcsolata... Most azonban fény derült az igazságra!

Dávid előző kapcsolatában nagyon közel került hozzá az exének a kisfia, és neki az óriási szívfájdalma, hogy le kellett mondania arról, hogy valaha is újra láthassa

– kezdte Stohl Andrásnak Alexandra, miután az egyik feladatban felmerült egy olyan név, ami Dávidot a kisfiúra, Filipre emlékeztette. El is tört nála a mécses, ekkor pedig egyértelművé vált, hogy nevelt gyermekét a sajátjaként szerette.

– Engem ez most nagyon meghatott, hogy még csak nem is a te fiad... Hogy alakult ki ez a kötődés? – érdeklődött a műsorvezető, aki szintén meghatódott az üzletember reakcióján.

Hároméves volt, mikor Grétával megismerkedtünk. Gyakorlatilag az én kezeim között lett belőle egy igazi, nyolcéves kis férfi. Aztán el kellett, hogy engedjem 

vallotta be Dávid a könnyeivel küzdve, aki feltehetően nem tudott megegyezni Grétával arról, hogy néha találkozhasson a kisfiúval. Ellenben reméli, hogy a jövőben lesz még alkalma erre, s egyszer még magához ölelheti Filipet - írja a Bors.

A megható videót ide kattintva lehet megnézni.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában