Bulvár-celeb

2023.08.09. 14:00

Titkot árult el G.w.M: így bánnak a gyermekei Edinával közös kislányával

Lassan 3 hónapos lesz Amara, róla és az apaságról beszélt Varga Márk a Mokkában.

MW

Forrás: Ripost

Fotó: Szabolcs László

G.w.M és Kulcsár Edina kislányáról a rapper mesélt a reggeli műsorban. Azt is elárulta, hogy milyen édesapa ő, és mennyire veszi ki a részét az Amara körüli teendőkből.

„Nagyon cuki, jó alvó, ebben mindig szerencsés voltam. Szerintem kiveszem a részem, amennyire lehetséges. Edina egy csodálatos anyuka, hogy szinte le sem teszi a babát, annyira multifunkcionális” – nevetett a rapper.

Fotó: Szabolcs László / Forrás: Ripost


G.w.M azt is elmondta, hogy gyermekei nagyon vigyáznak a legkisebb testvérükre.

A lányom az igazi nővér, az élete a húgocskája. A fiam az most nagyon bátyus lett, ő volt eddig a kisebbik gyermekem, most ő is élvezi, hogy idősebb testvér lett. Hála Istennek, a túloldalon is ezt látom

– utalt Kulcsár Edina Csutival közös gyerekeire. A büszke apuka azt is elárulta, hogy sokszor hatalmas gyereksereg van náluk, mint viccesen megjegyezte: olyankor ők az Addams Family. 

A nagykoncertjére készülődő G.w.M és Edina is nagyon boldog, a rapper a kislányát egy igazi csodának tartja, hogy mit árult még el róla az édesapa, kiderül a Ripost cikkéből. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában