Bulvár-celeb

2023.08.23. 14:00

Harsányi Levente meglepő ötlettel emelte új szintre a kapcsolatát szerelmével

A műsorvezető nagy családi nyaralást szervezett.

MW

Forrás: hot!

Harsányi Levente nevét mostanában durva álhírekkel kapcsolják össze, és ebből már nagyon elege van. A párkapcsolata viszont szárnyal: még soha nem volt ennyire boldog, mint párja, Lara mellett. Nemrégiben a műsorvezető két gyermekével, valamint Lara lányával együtt mentek el nyaralni.

Eleinte kicsit izgult a szerelmespár, hogy minden jól sikerüljön, és a gyerekek összekovácsolódjanak, végül azonban megnyugodhattak, mert tökéletes hét napot töltöttek az olaszországi Jesolóban.

Megerősödött a szerelmem! Ennyi időt még nem töltöttünk együtt így öten, de szerencsére nagyon jól sikerült. Úgy gondolom, egy nyaralás alatt minden kiderül a másikról: hogyan tudja megoldani a felmerülő problémákat, mennyire türelmes és a többi. Ezt úgy ugrottuk meg a kicsimmel, Larával, hogy ott voltak a gyerekeink is! Nagy egymásra találás volt ez a nyaralás

 – kezdte a hot! magazinnak a műsorvezető.

Levente állítja, hogy 20 évvel fiatalabb szerelme a legjobbat hozza ki belőle.

Fotó: Zih Zsolt / Forrás: MTVA

"El kell fogadni a másikat. Mindenkinek vannak olyan tulajdonságai, amelyekkel nem biztos, hogy tudunk azonosulni az első pillanatban. Az evvel kapcsolatos elfogadással Lara tanított meg erre. Szerintem tiszteletben kell tartani, hogy valaki máshogyan működik. Maximum jelezni lehet, hogy valamit esetleg máshogyan gondolunk, de az az ő döntése, hogy tud-e ahhoz alkalmazkodni" – vélekedett Levi, aki úgy érzi, hogy a párja mellett türelmesebb lett.

Elmondásuk szerint a párkapcsolatukban nagyon fontos szerepet játszik a humor, de a komoly helyzeteket is a helyükön tudják kezelni.

"A legfontosabb a beszélgetés: nem szabad egymásnak esnünk csak azért, mert valamiben nem értünk egyet. Ha van ilyen eltérés, akkor leülünk egymással szemben, és kulturáltan megbeszéljük, mi az, ami esetleg zavarja a másikat. Ilyen nálunk kevés volt, de erre odafigyelünk” – árulta el Lara.
A műsorvezető úgy érzi, hogy az övékéhez hasonló, őszinte szerelem nagyon ritka, és vigyázni kell rá. Hogy mik a tervei Leventének, és hogyan élik meg a kapcsolatukat, kiderül a Ripost cikkéből. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában