Boldogság

2023.08.22. 11:07

Hamarosan férjhez mehet Gáspár Virág

Viharos időszakon van túl Gáspár Virág és kedvese, Krisztián. Négy éve találkoztak, de már többször volt köztük mosolyszünet.

MW

Fotó: Bors

Augusztus 20-án viszont úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben. Sőt, akár még lánykérés is lehet idén – írja a Bors, miután a lap munkatársa egy házibuliban futott össze a boldog párral.

Virág azt nyilatkozta, hogy mivel mindketten határozott személyiségek, néha összevesznek, de végül mindig visszatérnek egymáshoz, mert nagyon erős kötelék van köztük.

„Fiatalok vagyunk és talán kicsit néha őrültek is, de összetartozunk. Ez a pár hét haragszomrád arra biztosan jó volt, hogy rájöjjünk, mennyire hiányzik a másik, ha nem vagyunk együtt. Lehet, hogy sokan nem értenek majd egyet azzal, amit most mondok, de szerintem minden hosszú kapcsolatba kell történjen legalább egy kenyértörés, hogy aztán az ember értékelni tudja a szerelmét”

– mondta Gáspár Virág.

A lány kedvese, Krisztián elárulta, sokan kérdezték már tőle, mikor kéri meg Virág kezét, és már ő is sokszor készült az eljegyzésre. Mint a fiú mondta, kifejezetten jót tett nekik a mosolyszünet, hiszen most már látják, merre is tart a kapcsolatuk.

„Egyébként azt az időszakot, amíg külön voltunk, én is kihasználtam. Befelé fordultam, önmagamra koncentráltam és elindítottam egy vállalkozást. Most újra megpróbáljuk az együttélést is Virággal. Ha pedig minden jól megy, akkor vannak nagyobb terveim erre az évre, aminek szerintem mindkettőnk családja nagyon fog örülni”

– tette hozzá Krisztián. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában