Bulvár-celeb

2023.06.28. 08:05

Köllő Babett megmuttatta milyen csodás házban lakik

Luxus, ami ott van...

Forrás: Metropol

Köllő Babett soha nem unatkozik, hiszen – elmondása szerint – vagy stúdióban vagy színházban dolgozik, ha pedig éppen otthon van, akkor is a konyhában lehet megtalálni főzés közben.

Éppen ezért férjével - aki szintén elfoglalt -  már nagyon várják a nyarat, hogy végre pihenhessenek egy kicsit, aminek pedig különösen örülnek, hogy végre elkészültek az utolsó simítások is az álomotthonukban, ami főleg a kertet érintette. Köllő Babett a hétfő reggeli Mokkában mutatta meg pazar otthonát az építkezés után. A Sztárban Sztár leszek! mestere elmesélte, hogy számára az augusztus mindig a családé, ilyenkor nem vállal munkát és férje is otthon van.

A nyaralást is most kezdték le szervezni, valójában azonban legszívesebben el sem hagynák a kétezer négyzetméteres birtokukat, amely egy gyönyörű kert, gyümölcsös, hatalmas medence, nyári konyha és szaunaház is tartozik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában