székfoglaló

2018.05.14. 16:10

Alaposan meglepte a fiatal Han Solót Harrison Ford

A legendás színész a fiatal Han Solót játszó kollégáját, Alden Ehrenreich interjújába sétált bele.

Harrison Ford atends the 'Blade Runner 2049' movie photocall at 'Villamagna Hotel' in Madrid on September 19, 2017 (Photo by Gabriel Maseda/NurPhoto)

Nem könnyű Harrison Ford utódjának lenni, a Star Wars-filmek Han Solo kapitánya ugyanis alaposan feladta a leckét utódjának. A jövő csütörtökön mozikba kerülő Solo – Egy Star Wars-történet főszereplője, Alden Ehrenreich a minap személyesen is megtapasztalhatta ezt.

A Star Wars Twitterjére feltöltött videó tanúsága szerint a 28 éves színész épp interjút adott, amikor váratlanul elősétált a háta mögül Harrison Ford, majd mogorván odavetette neki:

„Takarodj a székemből! És az életemből is!”

Ehrenreich először meglepődött, majd – látva Ford jellegzetes, fanyar félmosolyát – ő is elmosolyodott, majd meg is ölelték egymást. Ezután a színfalak mögött még kellemesen el is csevegtek egy darabig.

A legújabb Star Wars-film az 1977-es Egy új remény előtt játszódik, és a legendás űrcsempész fiatalkorát és kalandjait mutatja be, például azt, hogy hogyan ismerkedett meg későbbi állandó társával, Chewbaccával, és Lando Carlisiannal.

Borítókép: Gabriel Maseda/NurPhoto/AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!