Zene

2005.09.13. 10:46

Fekete Pákó szíve szabad!

A szeptember elején nagy sikerrel megrendezett békéscsabai Frankó Fesztivál egyik meghívott sztárfellépőjeként lépett színpadra a lányok nagy kedvence, Fekete Pákó is, aki talán a legnagyobb tapsvihart aratta, s többször is ráadást kellett énekelnie, a felajzott hölgyrajongók ugyanis nem akarták leengedni a színpadról a fekete bőrű énekest.

Orvos Hajnal

Az „Add ide a didid!”, a „Kislány vigyázz!” és a „János bácsi” többszöri eléneklése után a Frankó Üzletember Találkozón „pihente ki” a koncert fáradalmait Pákó, és elárulta, a tomboló lányok rajongását nem mindig bírja erővel…

[caption id="" align="alignleft" width="230"] Fekete Pákó Békéscsabán
[/caption]– Köztudott, hogy a lányok csodálnak, és odáig vannak érted. Hogyan bírod elviselni rajongó rohamukat?
– Mindig örömmel vállalom a békéscsabai felkéréseket, hiszen itt a viharsarokban a legszebbek a magyar lányok. A legutóbbi csabai fellépésemen olyannyira „megtámadtak” a csajok, hogy többükkel összecsókolóztam, teljesen szétszedtek, nem akartak elengedni. 
Olyanfajta srác vagyok, aki imádja a nőket, szereti a didit, és ha egy lány a tudtomra hozza, hogy tetszem neki, nem igazán szoktam elutasítani…

– Mi történik, ha a fellépéseket követően egyszerre több lány is megjelenik az öltöződ ajtajában?
– Fellépéseim során kivétel nélkül mindenhol nyomulnak rám a csajok, és előfordul, hogy többen is felkínálkoznak, amit szintén nem bánok…

– Van-e valamilyen csajozós sztorid, amit megosztanál a BEOL olvasóival?
– Hűha, de még mennyi! A közelmúltban történt, hogy az aktuális barátnőm elkísért egy fellépésre, ahol is odajött hozzám egy lány, és nyíltan, a barátnőm előtt felkínálkozott! Miután elzavartam, visszatért a barátjával, és partnercserét javasolt. Vágod?!

– A barátnőd hogyan viseli a „konkurrencia” megnyilvánulásait?
– Jelenleg éppen szakításban vagyunk. Képzelheted, hogy ilyen lányok mellett milyen féltékeny, amire persze van is oka, hiszen rengeteg lány megfordul körülöttem, az is nem egyszer előfordul, hogy éjszaka hívogatnak. A szőke táncoslányomra is féltékeny, de hangsúlyozom, semmi nincs köztünk, annak ellenére, hogy sokan ezt gondolják!

– Ezek szerint úgy néz ki, hamarosan csatlakozol a szingli pasik táborához?
– Nagyon úgy fest a dolog, de remélem, nem sokáig tart ez az állapot… És ha már a táncolásnál tartunk, had áruljam el, hogy új lányt keresek magam mellé a színpadra, hamarosan elkezdődnek a válogatások is, várom tehát a békéscsabai lányok jelentkezését.

– Milyen kritériumoknak kell megfelelni?
– Legyen szupercsinos, kerek, formás fenekű, és mindenekelőtt rendelkezzen nagy didikkel!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!