Tündérszépek 2021

2021.01.27. 19:33

Barna Napsugár: szeretném képviselni Békés megyét az országos versenyen

Tovább folytatódott a Tündérszépek 2021 szépségversenyre jelentkező lányok fotózása, melyre legutóbb Barna Napsugár érkezett.

T.N.

Barna Napsugár

Javában zajlik a szépségversenyünkre jelentkező lányok fotózása. Legutóbb a már rutinosnak számító Barna Napsugár állt a kamera elé. Elmondása szerint kezdetben vacillált a jelentkezésen, majd a párja és a családja biztatására mégis beadta a nevezését.

– Amikor nézegettem a versenyzőket, láttam, hogy több olyan is lány is van, akik a korábbi szériákban már szerepeltek, így beadtam a derekamat, hiszen három a magyar igazság. Bár mindig jól éreztem magam a fotózáson, és már harmadik alkalommal vagyok itt, mégis ugyanolyan gyomorideggel jöttem, mint az először – mondta mosolyogva a szeghalmi lány.

Barna Napsugár

A fotózásra igyekezett olyan ruhákat választani, melyek a saját ízlését és színvilágát tükrözik.

– Korábban laza öltözetnek kimondottan egy sportos ruhát választottam, aztán láttam a versenyben résztvevő lányokat, hogy sokan egy farmert, és egy pólót viseltek. Így idén én is úgy voltam vele, hogy ilyen kombinációban mutatom meg magam. Elegáns öltözéknek pedig egy fekete felsőt és szürke szoknyát választottam.

A szerző felvételei

Emellett hírportálunknak azt is elárulta, hogy ebben az évben szeretne egészen a döntőig menetelni, hogy országosan is képviselhesse Békés megyét.

Ha te is kedvet kaptál, akkor ne habozz és

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!