tündérszépek 2021

2021.03.24. 14:42

Ők képviselik Békés megyét a regionális fordulóban

Mint ahogy arról korábban már beszámoltunk, véget ért a Tündérszépek 2021 megyei fordulója. Megkérdeztük a továbbjutott lányokat, hogy mit szólnak ahhoz, hogy ők képviselhetik Békés megyét a regionális fordulóban.

V.E. T.N.

Fazekas Vivien, Dudoma Borbála, Báthori Dominika és Szombati Tímea

Fazekas Vivien elárulta, nagyon örül annak, hogy elsőként jutott tovább a regionális fordulóba, hiszen korábban naponta nézte szavazatainak számát, amik alapján nem gondolt a dobogóra, pláne annak legfelső fokára. Az utolsó napokban azonban inkább nem figyelte, helyette a munkájára koncentrált. Most pedig boldogan fogadta a zsűri döntését. Végül elmondta, már több szépségversenyen is szerepelt, volt olyan is, amikor Békés megyét képviselte, amit szívesen tesz meg újra a Tündérszépek 2021 regionális szakaszában.

Fazekas Vivien /Fotók: Imre György/

Nagyon meglepődtem, amikor megtudtam, hogy én is továbbjutottam – mondta el megkeresésünkre Dudoma Borbála. Ezzel egy kisebb álmom teljesült, hiszen mindig is modell szerettem volna lenni és úgy érzem, hogy ez segített abban, hogy elérjem a céljaimat. Szeretnék a versenyben minél tovább eljutni. Nyilván a cél győzelem, és hogy minél többen megismerjenek, de már így is nagyon boldog vagyok.

Dumoba Borbála

Báthori Dominikától megtudtuk, nagyon örül helyezésének, amire annak ellenére sem számított, hogy mindenki azt mondogatta a környezetében, hogy be fog kerülni a regionális fordulóba. Ez végül tényleg megtörtént, aminek hírére meghatódott. A továbbjutásról pedig elmondta, boldogan képviseli majd Békés megyét és mindent meg fog tenni azért, hogy innen nyerje meg valaki a Tündérszépek 2021-et. Persze álmai között szerepel, hogy a korona az ő fejére kerül a végén.

Báthori Dominika

Szombati Tímea pedig elmondta, számára hatalmas élmény és egy nagyon jó visszaigazolás a közönségdíj arról, hogy van helye a versenyben. Igyekszik a továbbiakban is odatenni magát, hogy minél tovább menetelhessen a szépségversenyben.

Szombati Tímea

A Regionális előválogatóról

A regionális előválogató március 26-án indul és április 6-ig tart. Megyénként 4 versenyző, régiónként 12 hölgy száll versenybe a továbbjutásért. A regionális előválogatóból a szakmai zsűri által kiválasztott 3 versenyző jut tovább az országos döntőbe, a közönség szavazatai alapján legmagasabb értékelést kapott versenyzők pedig a Központi közönség szavazásba jutnak, ahol a régiók közönségdíjasai méretnek meg az utolsó szabad helyért az országos döntőben.

Előzmény:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!