Tündérszépek 2021

2021.02.04. 16:03

Van még néhány kiadó hely szépségversenyünkön

Még van néhány kiadó hely a Tündérszépek 2021 című szépségversenyünkön,

Vásári Erzsébet

Csató Dominika szakmájában másokat is megszépít

Fotó: Imre György

Arra kérjük azon 16 és 29 év közötti lányokat, akik szeretnének magukról egy profi fotósorozatot, szívesen megmérettetnék bájaikat, vagy csak szükségük van egy jó ugródeszkára a modellkarrierhez, hogy ne habozzanak,

jelentkezzenek minél hamarabb a beol.hu/tunderszepek-jelentkezés linkre kattintva.

Felhívásunkra eddig 23 Békés megyei szépség adta be a jelentkezését, akik közül 19-ről tapasztalt fotóriporterünk, Imre György készített profi fotósorozatot sportos és elegáns öltözékben, valamint fürdőruhában, négy nevező pedig saját portfóliójával indul versenyünkön. Az első kör azonban még nem zárult le, hiszen egészen március 7. éjfélig fogadjuk a nevezéseket.

Csató Dominika szakmájában másokat is megszépít

A húsz éves füzesgyarmati Csató Dominika és a szintén húsz esztendős vésztői Fazekas Vivien már belevágott a megmérettetésbe, őket januárban kaptuk lencsevégre. Csatlakozz hozzájuk te is, hiszen akár a te fejedre is kerülhet a korona, ami mellett értékes nyeremények, tévéshow és felkészítőtábor is vár rád ebben az életre szóló kalandban.

Fazekas Vivient kiskorától csábítja a szépségipar /Fotók: I.GY./

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!