szépségverseny

2020.12.16. 10:24

Igazi élmény volt a Tündérszépek Szeles Brigitta számára

2021-ben is keressük a legcsinosabb hölgyeket, akik közül majd egyvalaki fejére felkerülhet a korona az országos döntőn. Egy percig se habozz, jelentkezz, hiszen értékes nyeremények, tévéshow és felkészítőtábor is vár rád!

T. N.

Immár harmadik alkalommal hirdeti meg a Mediaworks Hungary Zrt. a nagy sikerű Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre ezúttal is 16-29 éves hölgyek jelentkezhetnek. Ráadásul számos újdonsággal, ragyogó lehetőséggel várjuk most a lányokat, akik ország-világnak megmutathatják szépségüket.

Az utcán sétálva sokan megfordulnak utánad? Szépségversenyünk pont neked szól! Hezitálsz, hogy jelentkezz?

Bátorítás képpen megkérdeztük Szeles Brigittát, aki a tavalyi verseny során megnyerte a megyei fordulókat, és ezzel bejutott az országos döntőbe.

Miért döntöttél amellett, hogy jelentkezel a versenyre?

– Én igazából anyukám miatt jelentkeztem a versenyre tavaly, mert úgy gondolta esélyes vagyok. Persze én teljesen másképp gondoltam, de végül beadtam a derekamat.

Szeles Brigitta

Hogyan emlékszel vissza a felkészítőtáborokra?

– Nagyon jók voltak! Az első találkozás a lányokkal kicsit furcsa volt, mindenki felmért mindenkit, de miután beszélgettünk és feloldódtunk sokkal jobb volt a felkészülés. Utána már nem úgy tekintettünk egymásra, mint ellenfél hanem örültünk a másik győzelmének.

Milyen érzések kavarogtak benned a döntő során?

– Én igazából rettegtem, mert nagyon lámpalázas vagyok, de megnyugtattuk egymást, hogy menni fog.

Mit kaptál a versenytől?

– Igazából visszavonz ez az egész szépségversenyes időszak. Nagyon élveztem. Igazi élmény volt számomra.

Szerinted miért érdemes jelentkezni a Tündérszépek szépségversenyre?

– Igazából nem tanácsolnék semmit, ha ki szeretné próbálni magát valaki egy ilyen versenyen, az tegye bátran, mert csak az én példámat tudom felhozni, hogy esélytelennek éreztem magam ezen a versenyen, de kipróbáltam és azóta is vonz.

Ha te is kedved kaptál, akkor

jelentkezz most a Tündérszépek 2021 országos szépségversenyre!

Bővebb információt itt kaphatsz!

Szeles Brigittáról készült korábbi cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!