Sport

2015.09.13. 07:56

Ötöt rúgott a mislenyi gárda Gyulán

A kiállításig nem tűnt úgy, hogy ennyire egyértelmű lehet a jó erőkből álló mislenyi együttes sikere, tíz ember ellen azonban már egyértelműen a házigazdák akarata érvényesült a pályán.

V. Gy.

Kozármisleny—Várfürdő-Gyulai Termál FC 5—1 (3—0)
NB III-as-mérkőzés. Kozármisleny, 250 néző. V.: Mód. Kozármisleny: Helesfay — Kocsis, Fellai, Lantos (Várda, Lauer), Kiss M.(Beke) — Kovács T., Nagy E. — Gránicz, Wittrédi, Kirchner — Nagy M. K. Edző: Németh Zsolt. Gyula: Harman — Kovács T., Gadó, Ferenczi, Pilán R. — Balogh M., Sipos, Bálint (Hegedűs E.), Nagy G. (Urbán) — Burai (Kerekes I.), Styecz. Edző: Szekeres Lajos.

Változatos első húsz perc után vezetést szerzett a hazai csapat, egy bal oldali beadásra Kirchner érkezett pontosan, és pár lépésről becsúszva jutatta kapuba a labdát, 1–0. Szinte a középkezdés után Balogh Milánt ugratták ki a vendégek, akit szabálytalanul szereltek, de a gyulai labdarúgó visszaütött, amiért kiállították. Nem sokkal később ismét Kirchner jeleskedett, aki egy védők mögé beívelt labdát emelt át Harman kapuson, 2–0. A félidő hajrájában Wittrédi növelte az előnyt, 25 méteres lövése után a kapufáról pattant a hálóba a labdát, 3–0.

Az élvonalbeli tapasztalatokkal felvértezett támadó szünet után ott folytatta, ahol a pihenő előtt befejezte. A 49. percben Kirchner passzával lépett ki két védő asszisztálásával, és biztosan küldte a labdát a kiinduló Harman mellett a hálóba, 4–0. Az 57. percben szépített a Gyula, Sipos 25 méteres szabadrúgásból talált a kapuba, 4–1. A meccs finisére is jutott hazai találat. A 85. percben Ferenczi állította meg szabálytalanul emberét a 16-oson  belül. A 11-est Nagy M. K. értékesítette, beállítva ezzel a végeredményt, 5–1.

Kiállítva: Balogh M. (ütésért) a 21. percben. G.: Kirchner a 20., a 28., Wittrédi a 44., a 49., Nagy M. K. (11-esből) a 84., ill. Sipos az 57. percben. Jó: Kirchner, Wittrédi, Kocsis, ill. Gadó, Pilán R.

Németh Zsolt: — A Gyula igazolta jó hírét, de úgy gondolom, hogy megérdemelten nyertünk..

Szekeres Lajos: — Amennyiben végig azonos létszámmal játszunk, akkor szoros mérkőzést vívtunk volna a listavezetővel. Több mint egy órát emberhátrányban, ilyen jó csapattal szemben nehéz partiban lenni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!