Sport

2014.06.28. 18:12

A gyulai Benkő Roland sikere a Premier Ligában

Benkő Roland csapatával a Plymouth Devilssel a Boniface Arenaban kilenc ponttal 50:41-re győzött a RedCar Bears ellen hazai pályán az angol salakmotoros csapatbajnokságban, a Premier ligában.

BEOL

A Gyulai Speedway Club 19 éves versenyzője ezúttal nyújtotta a legjobb teljesítményt a Premier ligában, hiszen 11+1 pontot gyűjtött.

Először a második futamban lépett pályára,ahol csapattársával, Simotával közösen rögtön 5:1 arányban vitték el a futamot. A hetedik futamban Benkő második lett, majd a tizenegyedik futamban remek győzelmet aratott a fiatal magyar vaspapucsos.

A tizennegyedik futamban ismét kettős hazai sikernek lehettek szemtanúi a Devils szurkolói, hiszen Newman, és Benkő simán verték ellenfeleiket. Rolandnak ezután azonnal ismételni kellett,ahol az első rajtot követően csapattársát Ben Barkert kizárták bukás miatt.

Az ismételt rajt után Benkőnek nem sikerült a brillírozás, de ennek ellenére tisztességes csatában kapott ki a Redcar párosától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!