Sport

2014.05.24. 17:17

Ötvenen ütötték a kaucsuklabdát a Hajdú Kupán

Immáron tizedik alkalommal rendezték meg Sarkadon a Hajdú Kupa meghívásos férfi asztalitenisz csapatversenyt, és ehhez kapcsolódóan a női egyéni és páros viadalt. A mintegy 50 indulót Bende Róbert, Sarkad város polgármestere köszöntötte.

BEOL

A nőknél a papírformának megfelelően a Békési TE kiválósága, Balogh Bernadett győzött, párosban klubtársával, Molnárné Boros Mártával állhatott fel a dobogó legfelső fokára.

A meghívásos férfi csapatverseny küzdelmeit két csoportban rendezték. A csoportmérkőzések után, az azonos helyeken végzett csapatok a helyosztókon döntötték el a végző helyezéseket.

Az eredményhirdetésen megjelent a sportág megyei tiszteletbeli elnöke, Botyánszki András, illetve a Békés megyei szövetség jelenlegi elnöke, Jámbor Zoltán is. A helyezettek jutalmai mellett több különdíj is gazdára talált. A legjobb versenyzőnek járó serleget Dihel Mihály és Kerekes Róbert, a legjobb hazai asztaliteniszezőnek járó elismerést Kovács Ferenc érdemelte ki.

Végeredmény. Női egyéni: 1. Balogh Bernadett (Békési TE), 2. Capata Adriana (Nagyszalonta), 3. Molnárné Boros Márta (Békési TE) és Tóth Mária (Nagyszalonta).

Női páros: 1. Balogh Bernadett, Molnárné Boros Márta (Békési TE), 2. Capata Adriana, Tóth Mária (Nagyszalonta), 3. Boldog Angelika, Békési Rebeka (Sarkad, Csárdaszállás).

Férfi csapatverseny: 1. Csárdaszállás (Dihel Mihály, Boldog Zoltán, Szűcs Tibor, Békési Endre), 2. Békés (Czebe Gyula, Csepreghi Sándor, Miskei Zoltán, Balogh László), 3. Végegyháza (Kerekes Róbert, Szalai Béla, Nagy György József, Gigacz Ferenc), 4. Sarkad I. (Kovács Ferenc, Brád Mihály, Fodor Attila, dr. Sipos Lajos), 5. Gyomapack, 6. Nagyszalonta, 7. Szeghalom, 8. Sarkad II.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!