Sport

2013.12.02. 18:32

A magyar válogatott megérkezett a világbajnokságra

A delegáció a bekéscsabai Sélley Annával érkezett meg Törökörszágba.

BEOL

A magyar kick-box válogatott, köztük a békéscsabai Sélley Anna, több részletben, de megérkezett a törökországi Antalyába, ahol a WAKO a felnőtt kick-boksz világbajnokságot rendezi meg point-fighting, light-contact, kick-light, full-contact és formagyakorlat kategóriákban.

Természetesen a csapattal tartott Dr.Leyrer Richárd MOB alelnök, a Magyar Kick-box Szövetség elnöke, aki egyben a WAKO alelnöke és az európai szervezetet is vezeti.A magyar csapat a sikeres mérlegelés után nem töltötte tétlenül a napot, hiszen a nap folyamán egy erős, átmozgató jellegű edzést tartottak a szövetségi edzők. Szemmel láthatólag a magyar csapat nagy kedvvel edzett, ami biztató a hétfői versenynap előtt, s ebben segít a szép környezet, a jó ellátás. Eddig a török szervezőkön nem múlik semmi, s remélhetőleg a további napok sem hoznak kellemetlen meglepetéseket.

A jókedvre szükség is van, hiszen a hétfői napon elkezdődik minden idők egyik legkeményebb kick-box világbajnoksága. A hétfői napon tartják meg a versenybírók szemináriumát és a sorsolást is, majd az esti megnyitót követően elkezdődnek a selejtezők. Sélley Anna elindul a kick-light kategóriában is.

-->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!