Sport

2009.02.10. 17:49

Vajda Attila a naplóírásnak is köszönheti a sikert

A Szarvasi Kajak-kenu Vízisport és Szabadidő Club tavaly három versenyzőt is adott a magyar ifjúsági válogatottba. Dombvári Bence ráadásul a klasszikus K1 500-as számban serdülőként a dobogó harmadik fokára is felállhatott a sportág ifjúsági Európa-bajnokságán.

BEOL

Őt, Fazekas Nándort és Rohony Balázst is külön elismerték a szakosztály szarvasi évadzáró ünnepségén, amelyet a Magyar Kajak-kenu Szövetség szakmai igazgatója, Weisz Róbert és az új utánpótlás-szövetségi kapitány, Hüttner Csaba is megtisztelt.

Dobruczky Zsolt klubelnök örömmel jegyezte meg, hogy a 70 egyesület rangsorában tavaly a huszonhetedikről a husszonnegyedikre léptek előre. Az ifi Európa-bajnokság mellett a Héraklész EORV-én is kitettek magukért, ahol két arany-, egy ezüst- és két bronzérem a szarvasiak gyűjteménye. 

Az évadzáró végére Peking olimpiai bajnok kenusa, Vajda Attila is befutott, aki élményei mellett, a jelenlévő mintegy negyven szarvasi kajakos felé fordulva a pozitív gondolkodást hangsúlyozta.

— Jómagam is akkor indultam el felfelé, amikor naplót kezdtem vezetni, amelyben mindent, még a világbajnoki és az olimpiai győzelmemet is megterveztem.

-->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!