ajándékbirodalom

2020.08.14. 06:55

Varázslatos világ vesz körül a Vár-Játékban

Húsz év után is újat és többet nyújt a gyerekeknek, szüleiknek, a családoknak a csabai játék- és ajándékbirodalom.

Fotó: LP6DMK2

Játékrengetegbe és igazi kincsek közé toppan be az ember, ha felkeresi a már 20 éve jól működő, de nemrégiben áru- és szolgáltatási kínálatában is tovább bővült Vár-Játékot Békéscsabán, az Univerzál Áruház első emeletén. Hatszáz négyzetméteren minden kapható, kipróbálható, ami a gyermekeknek, a családoknak élményt, szórakozást nyújt.

A tágas játszóházban minden gyermek talál kedvére valót, van itt hinta, akadálypálya, csúszda, légvár, szerelőműhely, tűzoltóság, piac, konyha és még sorolhatnánk napestig a készség- és mozgásfejlesztő eszközöket, egyéni és fejlesztőjátékokat. Nem véletlen, hogy az itt található két partiszobában megannyi óvodás és iskolás tartja születés- és névnapi zsúrját. A gyerekek egymással és a szüleikkel is játszhatnak. Hevesi Imre is rendszeresen megjelenik itt, és műsorával szórakoztatja közönségét.

Ha kilépünk a játszóházból, újabb játékok között találjuk magunkat. Ezek viszont már haza is vihetők. Van itt bébijáték, fa- és strandjáték, társasjáték kicsiknek és nagyoknak, családoknak. A kreatív építőjátékoktól csak pár lépés a kreatív részleg. Millió otthon elkészíthető, díszítendő tárgyhoz, ajándékhoz találhatunk alapanyagokat, kiegészítőket. A gyöngyökből, ásványokból ékszerek készíthetők. Tündérkertet varázsolhatnak otthon az ehhez szükséges kellékekből a gyermekek saját maguk vagy társaik, szüleik segítségével.

Nagy-Wolf Tünde vezetésével profi eladói törzsgárda nyújt mindenkinek tájékoztatást, hogy amit keres, azt hol találja meg. Foglalkoznak a vásárlókkal, az érdeklőkkel, és a beszélgetés, a választék bemutatása során tanácsokat adnak, a legcélszerűbb megoldásokat ajánlják.

Mindehhez jön még a felsorolhatatlanul széles palettájú exkluzív ajándékok sora. Amíg a gyerekek játszanak, szüleik, kísérőik kinézhetnek és vásárolhatnak adott alkalmakhoz illő dísz- és használati tárgyakat. Olyanokat, amiket máshol nem találnak, kapnak meg. A Vár-Játék ugyanis átvette a Kék Rózsa ajándékbolt teljes árukészletét, beszállító partnereit. A csabai mellett pedig a Vár-Játék gyulai üzletében is széles árukínálattal várják a vásárlókat, ide is megéri betérni.

Elérhetőségek: Vár-Játék Kft., Univerzál Áruház, Békéscsaba, Andrássy u. 3-5. Tel.: (66) 447-716, 70-411-2156, Honlap: www.varjatek.hu. E-mail: [email protected]. Gyula, Városház u. 5., Tel.: (70) 411-2924

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában