Szponzorált tartalom

2020.09.18. 12:40

Emelt szintű érettségi felkészítők az SZTE Junior Akadémián

2020-tól már csak emelt szintű érettségivel lehet jelentkezni a felsőoktatási képzésekre. Az SZTE Junior Akadémia segít a diákoknak a szükséges pontok megszerzésében: 100 órás emelt szintű érettségi felkészítő tanfolyamok indulnak októbertől egyetemi támogatással. A jelentkezési határidő: szeptember 25.

Kiváló tanárokkal, magas színvonalon indítja őszi emelt szintű érettségi felkészítő tanfolyamait az SZTE Junior Akadémia. Az egyetemi egység nem titkolt célja, hogy ebben a tanévben is minél több diákot hozzásegítsen a sikeres felvételihez. A 100 órás képzések online és tantermi formában is indulnak – amennyiben a járványügyi helyzet indokolja, utóbbinál is online formában folytatódik majd az oktatás.

– Az SZTE Junior Akadémia elkötelezett amellett, hogy az anyagiak ne jelenthessenek akadályt a tanulásban, ezért többek között részletfizetési lehetőséget is biztosítunk, illetve szociális alapon tandíjkedvezmény is megpályázható – mondta Badó Attila, az SZTE Junior Akadémia elnöke.

/Fotók: SZTE/

A felkészítő tanfolyam díja 50 000 forint tantárgyanként, de ezt az összeget ösztöndíjként visszakapja az a hallgató, akit a képzés elvégzését követő tanévben felvesznek a Szegedi Tudományegyetem valamely karára.

– Nemrég tartottuk az előző tanfolyamok záróünnepségét, ahol nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk a hallgatóktól. Többen jelezték, hogy a felkészítő nélkül nem sikerült volna a felvételijük. Ezek az eredmények még inkább motiválnak bennünket, célunk, hogy minél több hallgatót segítsünk a továbbtanulásban. Bár a vírus miatt tavasszal kényszerű okokból kellett átállnunk az online oktatásra, a tanáraink jól vették a kihívást, és így is élvezetes, tartalmas órákat tartottak, ezért ebben a tanévben online kurzusokat is hirdetünk. Így már az ország bármely pontjáról jelentkezhetnek hozzánk hallgatók – foglalta össze a tapasztalatokat Újvári Edit, az SZTE Junior Akadémia igazgatója.

Az alábbi tantárgyakból indul felkészítő:

matematika (emelt és középszinten is indul!)

magyar

történelem

angol

német

kémia

biológia

földrajz

informatika

(igény és megfelelő létszám esetén egyéb tárgyakból is)

A tanfolyamok október 5-én indulnak. A jelentkezési határidő: szeptember 25.

További információ az SZTE Junior Akadémia honlapján.

Elérhetőségek:

Cím: 6724 Szeged, Kossuth L. sgt. 35.

Telefonszám: 62/544-696

E-mail-cím: [email protected]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában