Hirdetés

2024.01.11. 07:05

2 nap a Nagy Napért!

Közel 40 kiállító várja az érdeklődőket az Esküvő Kiállításon a Csaba Centerben!

PR cikk

Január 12-én és 13-án, két napon keresztül minden a Nagy Napról szól a Csaba Centerben! 

Mintegy 2000 m2-en közel 40 kiállító várja a párokat és akár családjukat is a vármegye legnagyobb Esküvő Kiállításán! A bevásárlóközpont aulájában és földszinti folyosóin az esküvői iparág legjobb szolgáltatói mutatkoznak be a hétvégén. 

A házasulandók egyeztethetnek a szolgáltatókkal, egyedi kedvezményekben részesülhetnek, betekintést nyerhetnek az idei esküvői trendekbe és megcsodálhatják a legújabb menyasszonyi ruha és vőlegény öltönyöket és a legfrissebb dekorációkat is.   

A két nap folyamán a színpadon sminktanácsadással, esküvői ruha bemutatókkal és zenei produkciókkal várják a látogatókat - nem csak a jegyeseket! 

A kiállítás fénypontja a Csaba Center Jegyespárja 2024. verseny eredményhirdetése és díjátadása, amelyre január 13-án, szombaton 17.00 órakor kerül sor. 

A kiállítók szolgáltatásain túlmenően érdemes az üzletek kínálatából is szemezgetni, hiszen a Csaba Centerben mindent egy helyen megtalálnak a jegyespárok és örömszülők - legyen szó ékszerről, karikagyűrűről, fehérneműről, öltönyről, nászajándékról, örömanya ruházatról vagy akár a leány-és legénybúcsú kellékekről.  

A kiállítás nyitva tartása 

A szolgáltatók pénteken 10.00-19.00 óráig, szombaton 9.00-19.00 óra között állnak az érdeklődők rendelkezésére a kiállítói standoknál. 

Ha valaki épp esküvő előtt áll, akkor azért, ha már túl van rajta és nosztalgiázni szeretne, akkor azért látogasson el az Esküvő Kiállításra a Csaba Centerbe! 

A részletekért keresse fel a Csaba Center weboldalát.  www.csabacenter.hu/esemenyek 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában