Hirdetés

2023.10.25. 13:46

Megújult a Plazma Center, novemberben is folytatódnak az akciók

A békéscsabai Plazma Centerben októberben hatalmas nyitási akcióval készülnek a leendő és meglévő plazmaadóknak. Megemelt juttatásokkal várják őket, ezt az akciót pedig novemberben is folytatják, így azok akik eddig még nem élvezték ki az októberi plusz kifizetéseket, még jó ideig megtehetik.

Gyemendi Réka

Fotó: Für Henrik

Az alkalmassági vizsgálatra októberben és novemberben is 5 ezer forint kifizetés jár azoknak, akik új plazmaadóként vagy akár visszatérőként érkeznek a centrumba. A plazmaadók az első alkalommal 25 ezer forintot, a második és harmadik alkalommal 20-20 ezer forintot, míg a negyedik alkalommal ismét 25 ezer forintot kapnak a plazmaadásért.

A rendszeres plazmaadóikat továbbra is megemelt kifizetéssel várják, ami azt jelenti, hogy ők novemberben a hónap első és második adására 10 ezer forintot, a harmadik és negyedik adásra 15 ezer forintot, míg a hónap ötödik adására 20 ezer forintot vihetnek haza. 

Fergeteges nyitópartival készültek

Október 5-én ünnepelték a centrum újra nyitását, ami egy hatalmas átalakuláson esett át. A centrumban kibővült a donorváró és nyolc plusz ággyal működik a továbbiakban a plazmaadás. 

Ezen a napon a szervezők nyereményjátékkal és meglepetésekkel vártak mindenkit, sőt, a centrum ünnepi dekorba is öltözött. Október 1-17 között Kolbászfesztiválra Fel! elnevezésű akcióval is kedveskedtek mindazoknak, akik ezen időszak alatt látogattak el a centrumba alkalmassági vizsgálatra. Ők azon túl, hogy a több mint 100 ezer forintos juttatást is bezsebelhették az alkalmassági akció részekén, még bérletet is nyerhettek a kolbászfesztiválra. Ezen időszak alatt ugyanis minden héten kisorsoltak egy fesztiválbérletet. 

Fotó: Für Henrik

Október 2 és 11 között Nemzetközi Plazmatudatossági hetet is tartottak a békéscsabai centrumban. Ez alkalomból a social media felületeiken, illetve egyéb csatornákon is ismeretterjesztő tartalmakkal készültek, és egy nyereményjátékot is hirdettek azon plazmaadók között, akik már túl vannak a 100. plazmaadásukon és a fent említett időintervallumban legalább egyszer ellátogattak plazmát adni. Közöttük egy VIP éves alapkifizetést sorsoltak ki 15 ezer forint értékben. Ez azt jelentette, hogy a szerencsés nyertes egy éven keresztül minden plazmaadására minimum ekkora alapkifizetést kap, vagyis a további akciók során ezt az összeget növelheti. 

Október 11-én Tudatos plazmaadó extra nappal várták még a plazmaadókat edukációs kiadvánnyal, fehérjével és napi nyereménnyel: 20 ezer forint értékben sorsoltak ki egy Medicover ajándékutalványt.  

Még mindig nincs vége az akcióknak

Október 31-én igazi halloweeni hangulattal és tematikával készülnek a békéscsabai centrumban. Minden plazmaadót meglepnek majd egy stresszlabdával, egy szerencsés plazmaadó pedig napi nyereményként 50 ezer forint plusz kifizetést vihet el, melyet a soron következő plazmaadásakor kap meg. 

Október 23 és 31 között egy Facebook nyereményjátékot is hirdetek a szervezők. Ennek lényege, hogy azok, akik a megjelölt poszt alá feltöltenek egy jelmezes halloweeni fotót, kisorsolnak egy belépőt a Gyulai Odalent szabadulószobába. 

Októberben elindult a Plazma Center TikTok oldala is, így most már a többi közösségi médiás platform mellett már ott is lehet követni a legújabb híreket és akciókat. Ezek a felületek, illetve a centrum honlapja azok számára is hasznos lehet, akik még csak érdeklődnek a plazmaadás iránt.

Fotó: Für Henrik

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában