Vélemény

2024.03.28. 07:35

Független képviselő Varga Juditék házassági botrányáról: a röhögő fejek nagyon fogják egyszer magukat szégyellni

Varga-Damm Andrea egykori jobbikos, majd független országgyűlési képviselő osztotta meg gondolatait a volt igazságügyi miniszter és volt férje ügye kapcsán - ismerteti a Magyar Nemzet.

MW

Varga Judit igazságügyi miniszter és volt férje, Magyar Péter az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus (NEK) zárómiséjén a Hõsök terén 2021. szeptember 12-én

Forrás: MTI

Fotó: Máthé Zoltán

"Nem csak fájdalmas volt végignézni ezt, hanem szembe jött velem a hivatásomban a most másodfokú döntésre váró ügyem, amelyben az ottani bántalmazó, nárcisztikus apa szinte szó szerint ugyanezekkel bántalmazza a három gyermekét és azok édesanyját. Olyan ez, mintha ugyanazt a forgatókönyvet írná a biokémia mindegyik nárcisztikus, személyiségzavaros ember agyába" – írta Facebook-bejegyzésében Varga Judit tegnapi interjújára reagálva Varga-Damm Andrea ügyvéd. 

Az egykori jobbikos, majd független országgyűlési képviselő úgy érzi, a mi társadalmunk egyszerűbb része pontosan ugyanilyen embert érdemel.

Ha MP (Magyar Péter – szerk.) azt állítja, ebből bármi nem igaz, perelje be a feleségét. Szerintem nem fogja beperelni, mert vélhetően mindent lehet bizonyítani

– zárta gondolatait az egykori képviselő, akinek bejegyzésére a Magyar Nemzet cikkének keletkezéséig 181 reakció érkezett, ebből 124 felhasználó találta viccesnek a posztot. Hasonló arányt mutatnak egyébként Varga Judit párkapcsolati erőszakról szóló Facebook-bejegyzései is: 41 ezer reakcióból 25 ezer találta viccesnek az általa leírt, Magyar Péter agresszivitásáról szóló történeteket.

A volt politikus ezzel a jelenséggel kapcsolatban is megosztott egy érdekes történetet:

"Egyik kedves barátom elmesélte, hogy őt is bevették olyan csoportokba, ahol kiadták a csoport tagjainak, hogy akik Magyar Péterrel szemben szólalnak meg, azokat röhögő fejekkel illessék tömegesen. Jelzem, csak ezeknek a csoportoknak fenntartása és finanszírozása is több millió Ft-ot jelent. Üzenem a röhögő fejeknek, hogy még nagyon fogják egyszer magukat szégyellni. De ez nem az én problémám, és nem a normális emberek problémája, hanem az ő problémájuk" – tette hozzá a jogász.

A Magyar Nemzet cikke ITT olvasható.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában