chelsea

2019.05.29. 09:33

Egymásnak rontott Higuain és David Luiz edzés közben

A Chelsea játékosain és vezetőedzőjén is feszültség mutatkozott a csapat keddi edzésén, Bakuban, ahol az együttes a labdarúgó Európa-liga döntőjében az Arsenallal mérkőzik meg szerdán este.

Chelsea's Argentinian striker Gonzalo Higuain (L) vies with Chelsea's Brazilian defender David Luiz during a training session at the Baku Olympic Stadium in Baku on May 28, 2019 on the eve of the UEFA Europa League final football match between Chelsea and Arsenal. (Photo by Kirill KUDRYAVTSEV / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Kirill Kudryavtsev

A tréning sajtó számára is nyilvános részében a pályán, egy játékhelyzet közben kisebb szóváltásba keveredett egymással a brazil védő, David Luiz, valamint az argentin támadó, Gonzalo Higuain.

Az együttes 60 éves szakvezetője, Maurizio Sarri az eset után számon kérte a történteket David Luizon, majd dühösen hagyta el a pályát. Az olasz tréner többször is látványosan a földre dobta a sapkáját, amelybe aztán bele is rúgott.

A Chelsea szóvivője ezzel kapcsolatban azt mondta a sajtónak: az edző frusztrációja az edzés végén egyik játékosával sem hozható összefüggésbe. Sokkal inkább annak szólt, hogy nem tudták gyakorolni a rögzített játékhelyzeteket, mert az edzés utolsó 15 perce már a sajtó számára is nyilvános volt.

Forrás: MTI

Borítókép: szerencse, hogy Higuain a labdára koncentrált, mert ha meglátta volna David Luiz fejét, lehet, hogy még Bakut is otthagyja

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában