kegyetlenség

2021.08.22. 10:47

Hátborzongató! Maddie McCann elrablójának volt egy hangszigetelt börtöne

Házkutatást tartott a rendőrség a Madeleine McCann elrablásával és megölésével gyanúsított Christian Brueckner németországi házában.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A hatóság ugyanis bejelentést kapott, hogy a ház alatt egy pincét ásott a férfi. Egy ismerősének azt mondta, szeretne ott „egy hangszigetelt börtönt kialakítani, olyat, mint amiben Josef Fritzl 24 éven át fogva tartotta Elisabeth Fritzlt”.

A jelenlegi lakó kereste meg a rendőrséget, és elmondta, Brueckner 2016-ban kétségbeesetten próbált megszabadulni a háztól, Olaszországba akart menekülni, mert tudta, a zsaruk már keresik – írja a Ripost.

A lakó a beköltözés után vette észre, hogy a férfi ásott egy pincét, de sosem törődött vele, egészen addig, míg meg nem hallotta, hogy Bruecknert gyanúsítják Maddie meggyilkolásával.

„Egyenesen a rendőrségre mentem, mert eszembe jutott a félig lezárt pince és nem tudhattam, mi van még ott”.

A lakó bevallotta, kezdetben kicsit hátborzongatónak találta a házat, olyan volt, mintha egy gyerekmesében szerepelne. A lakás tele volt fából készített babákkal és lámpásokkal.

A rendőrség nem zárta ki, hogy a kis Maddie-t is ide akarta bezárni a férfi, ahogy valószínűleg több más gyereket is tervezett.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!