Kultúra

2009.10.08. 09:08

Ismét ördögi hétvége a Luciferben

Ezen a hétvégén is gazdag programok várják a minőségi szórakozás kedvelőit az orosházi Lucifer Pubban. (X)

BEOL

Október 9-én pénteken a Jagermeister hozza el hostesslányait és promóajándékait az orosházi Luciferbe. A narancssárga italcég Dj-t is küld Toto Jr. személyében. A pultban teltház várható mert a házigazda Dj Kohary mellett Dj Hlásznyik vs Wave Riders is elfoglalja a helyét.

Dj Hlásznyik neve több mint egy évtizede ismert a Békés megyei rádiós és disco-s világban, mára pedig már 20 frekvencián és három netrádióban is hallható rendszeresen. 2008-ban összeismerkedett a Wave Riders formáció oszlopos tagjával R.P.-val, aki több zenei alkotás producereként tűnt fel a szakmában. Közös zene és remix készítésbe fogtak, mára több tucat zene köthető a nevükhöz.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] A pénteki sztárvendégek
[/caption]

Műveik ismert Dj-k toplistáin is szerepeltek és rendszeresen szerepelnek. Legutóbbi saját alkotásuk a Destroy Your Mind már több mint 14 hete szerepel a MAHASZ hivatalos Dance Top 40-es listáján, amiben R.P. saját szövege hallható.

Időpont: 2009.Október 9. Péntek, Jagermeister Club Night

Belépő: 800Ft


Október 10-én szombaton a Saturday Retro Cocktail party keretében a buli nevéhez hűen a legismertebb retrók szólnak minden korosztálynak. A nyár vége óta bevezetett - kizárólag szombati - akció ezen a napon is él: minden hölgyvendég ajándéka egy Sex on the beach koktél. A jó zenékért felelős házigazda: Dj Dandee

Időpont: 2009.Október 10. Szombat, Saturday Retro Cocktail

Belépő: 500Ft

" />" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="400" height="220">">LuciferPub 2009.10.02. Hamvai PG | Dj Kohary from ">LuciferPub on Vimeo.


http://luciferpub.hu/

Lucifer Pub, Orosháza, Táncsics M.u.17.

Lucifer Pub, Orosháza, Táncsics M.u.17.

A pénteki sztárvendégek -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!