Kultúra

2009.06.27. 12:57

Paczuk vízpartra megy, Gulyás Attila vezetni tanul

Paczuk Gabinak nem kellett fogyókúráznia az idei nyár előtt, a Békés Megyei Jókai Színház művésze inkább hízni szeretne. Miután kivették az epehólyagját, csonttá-bőrré soványodott, de most már mindennap többet mutat a mérleg.

F. G. K.

— Idén szeretnék elmenni nyaralni. Hogy pontosan hova, azt még nem tudom — mondta a színésznő. — Az biztos, hogy a családommal sok időt töltök majd. Van három unokaöcsém és egy unokahúgom, szóval egy pillanatig sem fogok unatkozni.

Biztosan megyünk majd pecázni is. Horgászáshoz nem vagyok valami jó partner, mert folyamatosan beszélek, a többiek nem győznek pisszegni. A vízpart nagyon jó arra, hogy pihenjek, amire szükségem is van, mert az évadzárón a kedvenc képregényhősömet, Batmant idézve megígértem a közönségnek, hogy visszatérek.

A Jókai színház másik színésze, Gulyás Attila sem unatkozik majd, többek között jogosítványt szeretne szerezni.

— Szerintem jól vezetek majd, az utakon csak úgy suhanok — jegyezte meg viccelődve Gulyás Attila, aki még mielőtt az autóval ismerkedne, a szabadkígyósi kastélynapokon is fellép a színházzal. Ezzel nem ér véget a munka: továbbra is adja a hangját a Szarvashiba című anyanyelvi műsorhoz, ami az M1-en fut.

— Pihenni is készülök, talán egy tópartra megyek, de még egyelőre nincs konkrét elképzelésem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!