Kultúra

2008.06.27. 17:05

Gyomaendrődi az ország legszebb mazsorettje

Jelentős sikereket könyvelhetett el a Hunya Jolán által vezetett gyomaendrődi Színfolt Mazsorettcsoport a közelmúltban Oroszlányban megrendezett VIII. Országos Mazsorettversenyen.

L. J.

[caption id="" align="alignleft" width="350"] Baráth Beáta
[/caption]Baráth Beáta személyében a gyomaendrődi lányok közül került ki a mazsorett szépségkirálynő, Knapcsek Kitti pedig az első udvarhölgy szerepét tölthette be.

A Színfolt szenior korcsoportban indult. Menettánc, színpadi tánc és miniformációs pomponos kategóriákban csapatban másodikok lettek. Botos szóló kategóriában Knapcsek Kitti második, Baráth Beáta pedig harmadik, botos duó-trió kategóriában a Knapcsek Kitti, Gergely Viktória, Hajdú Tímea összeállítású trió harmadik helyezést ért el.

Pompon szólóban Baráth Beáta második, Fülöp Zsanett harmadik, pompon páros versenyben pedig Baráth Beáta és Szűcs Ivett az első helyen végzett. Az összetett versenyben a Színfolt Mazsorettcsoport második lett. A csapat további tagjai: Nyíri Dóra, Kis Viktória, Polányi Alíz, Polónyi Vivien, Arnótszky Judit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!