Közélet

2016.12.09. 16:57

Újabb jelentős adomány a koraszülöttmentőért

A Clean-Way Kft. 500 ezerrel forinttal segíti a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványt, hogy megvalósulhasson egy Békés megyei koraszülöttmentő-autó megvásárlása és üzembe állítása.

BEOL

A támogatást jelképesen Petrovszki Krisztián, a cég tulajdonos-ügyvezetője adta át dr. Fodor Zsuzsannának, az alapítvány kuratóriuma tagjának a kft. gyulai székhelyén, pénteken délelőtt.

Petrovszki Krisztián lapunknak elmondta, környezetvédelemmel foglalkozó vállalkozásként a fenntartható fejlődés kérdése állandóan visszatérő téma munkájuk során.


— Ebben a folyamatban a társadalmi felelősségvállasnak kiemelt szerep jut — ecsetelte az ügyvezető. — Cégünk életében ennek megfelelően állandó jelleggel előtérbe kerül, hogy miként segíthetünk beteg gyermekeknek, fogyatékossággal élő felnőtteknek, mindenkinek, aki a periférián él. Ezen tevékenységünk mellett a koraszülöttmentő beszerzéséért indított kezdeményezést olyan elképzelésnek tartjuk, amely mögé feltétlenül oda kell állni.

Dr. Fodor Zsuzsanna kiemelte, a jelentős adományért komoly köszönet illeti a céget. Működésük kapcsán kitért arra, hogy a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány csak „bevételes” karitatív szervezet, vagyis senki nem számol el költségeket, mindenki saját idejét és erőforrásait, autóját, benzinét használja a jó ügy érdekében.

Vasárnap 18 órakor jótékonysági hangversenyt rendeznek az Erkel Ferenc Művelődési Központ az alapítvány javára. Fellép az Universitas Szimfonikus Zenekar. Vezényel Somorjai Péter.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!