Közélet

2016.12.29. 16:14

Kétnapi bevétel a koraszülöttmentőért

A gyulai Mónika Fodrászat munkatársai és vendégei összesen 109 ezer 785 forinttal segítették a Viharsarki Koraszülött-mentő Alapítvány céljainak megvalósulását; egy Békés megyei, speciálisan koraszülöttek ellátását segítő mentőautó beszerzését.

P. G., Fotó: Kiss Zoltán

A támogatást csütörtökön délelőtt adták át a szalonban dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamednek, az alapítvány kuratóriuma elnökének. Mint megtudtuk, az adományok összege már megközelíti a 13 millió forintot.

Marosvölgyiné Csatári Mónika fodrász lapunknak elmondta, a több mint 109 ezer forintos összeg két részből tevődött össze. Egyrészt két munkatársával, Rajniczerné Szűcs Katalin fodrásszal és Patkás Rebeka műkörömépítővel közösen kétnapi, a november 27-ei és a december 5-ei bevételüket ajánlották fel a nemes célra. Emellett a fodrászatban elhelyeztek egy gyűjtődobozt is, melybe nagyon sokan helyezték el támogatásukat.

— Természetesnek tartottuk, hogy a jó ügy mellé állunk. Nagyon fontos tartjuk, hogy a mentőautó segítségével sok pici baba életét tehetik jobbá. Éppen ezért nem volt kérdés számunkra, hogy segítjük az alapítvány elképzeléseinek megvalósulását — hangsúlyozta Marosvölgyiné Csatári Mónika.

Aki szintén szeretné még támogatni az akciót, a következő számlaszámra utalja támogatását: 54000131-11035374-00000000.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!