Közélet

2016.12.29. 12:49

Fodrászok is segítik a viharsarki babamentőket

A gyulai Mónika Fodrászat munkatársai és vendégei összesen 109 ezer 785 forinttal segítették a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány céljainak megvalósulását; egy Békés megyei, speciálisan koraszülöttek ellátását segítő mentőautó beszerzését.

BEOL

A támogatást csütörtökön délelőtt adták át a szalonban dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamednek, az alapítvány kuratóriuma elnökének. Mint megtudtuk, az adományok összege már megközelíti a 13 millió forintot.

Marosvölgyiné Csatári Mónika fodrász szakember lapunknak elmondta, a több mint 109 ezer forintos összeg két részből tevődött össze. Egyrészt, két munkatársával, Rajniczerné Szűcs Katalin fodrásszal és Patkás Rebeka műkörömépítővel közösen kétnapi, a november 27-i és a december 5-i bevételüket ajánlották fel a nemes célra. Emellett a fodrászatban elhelyeztek egy gyűjtődobozt is, amibe nagyon sokan helyezték el támogatásukat.

— Természetesnek tartottuk, hogy a jó ügy mellé állunk. Nagyon fontos tartjuk, hogy a mentőautó segítségével sok pici baba életét tehetik jobbá. Éppen ezért nem volt kérdés számunkra, hogy segítjük az alapítvány elképzeléseinek megvalósulását — hangsúlyozta Marosvölgyiné Csatári Mónika.

Az alapítvány számlaszáma:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!