Közélet

2016.11.25. 08:20

A Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány felhívása

BEOL

Tisztelt Támogatóink! Kedves Barátaink!

Az utóbbi időkben több jelzést kaptunk arról, hogy számunkra, alapítványunk tagjai számára ismeretlen személyek pénzt gyűjtenek a koraszülöttmentő megvásárlására. Ezúton szeretnénk tisztázni, hogy minden segítséget szívesen fogadunk, mindenki önzetlen támogatását nagyra értékeljük! Viszont a jövőben a félreértések elkerülése végett, aki segíteni szeretne, az a tevékenysége megkezdése előtt keresse fel alapítványunkat, annak képviselőjét, mivel szeretnénk tudni, hogy ki/k, milyen céllal, szándékkal állnak az ügy mellé. Sajnos mindnyájan ismerünk néhány korábbi, szomorú, hazai példát, miszerint néhányan jó ügy mögé bújva visszaéltek az emberek jóindulatával. Az ilyen eseteket szeretnénk a legkomolyabban és leghatározottabban elkerülni és megakadályozni.

Ezért a jövőben, ha valaki a koraszülöttmentő megvásárlásának támogatására gyűjt támogatásokat vagy szervez bármilyen eseményt, rendezvényt, annak rendelkeznie kell alapítványunk támogató és felhatalmazó nyilatkozatával, amivel tudja igazolni, hogy a jóváhagyásunkkal teszi azt. Ennek hiányában az adott személlyel vagy szervezettel szemben komoly kételyeink merülhetnek fel azzal kapcsolatban, hogy az illető személy vagy szervezet célunk szellemiségének megfelelően végzi tevékenységét. Kérjük Önöket, hogy felhatalmazó nyilatkozatunk bemutatása nélkül senkit ne támogassanak!

Köszönjük!

Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!