Közélet

2016.09.01. 13:07

Működnek a liftek a békéscsabai vasútállomáson

Sokak számára jelentett komoly gondot, hogy a felújított vasútállomáson nem lehetett használni a személyfelvonókat. Ez a probléma végre megoldódott.

beol.hu

Augusztus elején a vasútállomáson található liftek karbantartásáért felelős MISKOLC-lift Kft. olyan feliratokat helyezett ki az állomáson, miszerint a személyfelvonók leállításának az az oka, hogy lejárt a karbantartási szerződés a céggel. A MÁV-tól akkor azt a tájékoztatást kaptuk, hogy a cég a vasúttársaság utasait megtévesztő, valótlan állítást tartalmazó feliratot helyezett el a lifteken, és hogy egy másik karbantartó céggel helyeztetik üzembe a felvonókat.

Csütörtökön arról értesítette lapunkat a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága, hogy a békéscsabai vasútállomáson található három darab személyfelfonót a vasúttársaság szeptember 1-jén üzemeltetésre átvette, 12 órától a liftek az utazóközönség rendelkezésére állnak, rendeltetésszerűen működnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!