Közélet

2016.09.26. 16:36

Csobbantak egy autóért - elvitték a Várfürdő főnyereményét

Ünnepélyes keretek között adták át a Gyulai Várfürdő „Csobbanj egy autóért!” elnevezésű nagyszabású nyereményakciójának fődíját hétfőn délelőtt.

Fotó: Imre György

Fotó: Imre Gyorgy

Az Opel Mokka típusú gépkocsit a budapesti Végh-Juhász Ágnes és családja vehette át dr. Görgényi Ernő polgármestertől és Boros László Attilától, a Gyulai Várfürdő Kft. ügyvezető igazgatójától.

Dr. Görgényi Ernő elmondta, örömmel tölti el, hogy egy többgyermekes család nyerte el a játék fődíját. — A várfürdő családi élményfürdője, az AquaPalota építésének egyik legfőbb célja éppen az volt, hogy a gyermekes családok számára még több programot biztosítsunk városunkban. A statisztikák azt mutatják jó úton járunk, hiszen egyre nagyobb számban látogatnak el hozzánk a szülők gyermekeikkel — hangsúlyozta a polgármester.

Végh-Juhász Ágnes lapunknak elárulta, hogy tavaly, az október 23-i hosszú hétvégét töltötték el férjével és három kisgyermekükkel — idén 6 és 4 éves kislányukkal, illetve most 1,5 éves kisfiukkal — Gyulán. — Az AquaPalota és a vár vonzott elsősorban a városba minket, ahol nagyon jól éreztük magunkat — ecsetelte az édesanya. — Nagyon elégedettek voltunk az AquaPalotával, hiszen minden gyermekünk számára remek szolgáltatást nyújtott.

Végh-Juhász Ágnes elárulta, hogy az elmúlt közel egy évben többször eszébe jutott, hogy esetleg ők is lehetnek, akik hazavihetik az Opelt.

— Amikor visszagondoltam a Gyulán eltöltött napokra, megfordult a fejemben a lehetőség — tette hozzá. — A közelmúltban, amikor a Gyulai Várfürdő Kft. ügyvezető igazgatója, Boros László Attila felhívott, már sejtettem, hogy valami komoly dolog készül. Más kérdés, hogy hirtelen leblokkoltam, és fogalmam sem volt, hogy lehet a nyereményszelvény.

Átfutott rajtam a gondolat, hogy hiába nyertünk, mégsem lesz miénk az autó. Először megnéztem a táskákban, amikben tavaly októberben a holminkat magunkkal hoztuk, ott nem volt, végül a jótállások között találtam meg.

Az anyuka nem titkolta, hogy nagyon örülnek az Opel Mokkának, hiszen az autó nagyon megkönnyíti majd a közlekedésüket a fővárosban.

Boros László Attila kiemelte, a nyereményjáték fő célja Gyula városa, az AquaPalota és a Várfürdő népszerűsítése volt. Az akcióban mindenki részt vehetett, aki 2015 október 15 és 2016 augusztus 31 között legalább két belépőt váltott az AquaPalotába, és a kapott nyereményszelvényt kitöltve bedobta az urnába. A kampány időtartama alatt több mint 67 ezer 500 nyereményszelvénnyel játszottak a családi élményfürdő vendégei.

Többet szeretne megtudni Gyula városának idegenforgalmáról? További turisztikai cikkeket ide kattintva talál!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!