Közélet

2015.11.16. 17:49

Jobbik: a bűnözés átöröklődik

A Jobbik hétfői sajtótájékoztatóján Samu Tamás Gergő a bevándorlás és a terrorizmus közötti esetleges kapcsolatról, valamint a bűnözés átöröklődéséről beszélt.

P. G.

Részvétét és együttérzését fejezte ki a párizsi terrorcselekmények áldozatinak hozzátartozói felé a Jobbik hétfői békéscsabai sajtótájékoztatóján Samu Tamás Gergő. Hozzátette, bebizonyosodott, hogy a bevándorlás és terrorizmus között kapcsolat lehet. Jelezte, pártjuk kezdeményezi, hogy a nemzetközi szerződések ügyében, így a kvótarendszerrel kapcsolatban ügydöntő népszavazást lehessen kiírni.

A sajtótájékoztató másik témájaként elmondta, egyre gyakrabban fordul elő, hogy a bűnözés átöröklődik, vagyis a gyerekek, akik olyan családban nőnek fel, ahol ezt látják mintaként, maguk is a rossz útra tévednek. A Jobbik szerint a gyerekek nem maradhatnak ebben a környezetben, véleményük szerint felelős nevelőszülőknél vagy a dévaihoz hasonló kollégiumokban való elhelyezés biztosíthat számukra megfelelő jövőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!