Közélet

2014.08.26. 13:04

Jámbor Nándor a Jobbik orosházi jelöltje

A Jobbik polgármesterjelöltje Orosházán Jámbor Nándor. Véleménye szerint a város fejlődése megrekedt, oka a mindent átszövő korrupció.

BEOL

— A közélet tisztaságára törekszem, minden szervezettel hajlandó vagyok
együttműködni, amelyek a város, az emberek javát szolgálják. Megválasztásom esetén a közélet tisztaságát biztosítom. Segítőimmel felszámolok minden olyan ügyet, ahol a korrupció, vagy más visszaélés gyanúja felmerül.

A piaci helyárak csökkentése a célom, a kórház körüli parkolás megoldása. A városi idegenforgalmi kft. város tulajdonában lévő létesítményeket fogná össze. A 14 év alatti gyerekeknek ingyenessé tenném a fürdőbelépést. Újra kell gondolni a városi sportfinanszírozást. A civilekre számítok.

A képviselőjelöltek:
1. sz. vk: Jámbor Nándor, 2. sz. vk: Németh Norbert, 3. sz. vk: Kővári János, 4. sz. vk: Benyó István, 5. sz. vk: Lénárt Zoltán, 6. sz. vk: Kovács Anikó, 7. sz. vk: Zombor Melinda Zsuzsanna, 8. sz. vk: Kolop Antal, 9. sz. vk: Szilágyi Mihály, 10. sz. vk: dr. Szabó Ervin.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!