Közélet

2014.06.21. 19:02

Már az őszi választásra készül a Munkáspárt

Tíz Békés megyei településen kíván polgármesterjelöltet indítani a Munkáspárt az őszi önkormányzati választáson. Eddig már biztos, hogy Pusztaföldváron, Orosházán, Békéscsabán, Battonyán, Gyomaendrődön, Tótkomlóson, Szabadkígyóson lesz jelöltjük a tisztségre — jelentette be szombat déli sajtótájékoztatójukon Gál Ferenc, a párt megyei elnöke.

p. g.

Mint az elnök elmondta, emellett negyven képviselőjelölt indításában, illetve megyei lista állításában gondolkodnak Békésben.

Gál Ferenc kifejtette, elítélik a battonyai SOS Gyermekfalu elköltöztetését, és pontos indokokat várnak a döntéshozóktól, hogy miért döntöttek — a Munkáspárt szerint — a rossz elképzelés mellett, hiszen negyven-ötven munkahely is megszűnhet Battonyán emiatt.

— Bízunk benne, hogy nem egy bizonyos érdekkörnek kedvez az érthetetlen döntés — tette hozzá.

Gál Ferenc őszi indulásokkal kapcsolatban hangsúlyozta, az egyszerű emberekért fognak dolgozni, hiszen őket nem képviseli senki. — Küzdeni fogunk a gyermekéhezés ellen és a közbiztonság javítása érdekében.

Karacs Lajosné, a Munkáspárt alelnöke, az önkormányzati választást készítő koordinációs bizottságuk tagja úgy vélekedett, hogy a mai Magyarországon a választók 30-40 százalékát nem képviseli senki.

— Őket szeretnénk megszólítani egy valóban hatékony program segítségével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!